جلسه دفاع از پایان نامه خانم عفت حسنی - گروه: علوم و صنایع غذایی
خلاصه خبر: فرمولاسیون و تولید شکلات تیره فراسودمند با جایگزینی پودر کاکائو با پودر غلاف خرنوب جلسه دفاع از پایان نامه : عفت حسنی گروه: علوم و صنایع غذایی عنوان پایان نامه: فرمولاسیون و تولید شکلات تیره فراسودمند با جایگزینی پودر کاکائو با پودر غلاف خرنوبارائه کننده: عفت حسنی استاد راهنمای اول (اصلی) : آقای دکتر محمدحسین عزیزی استاد مشاور اول : استاد ناظر داخلی: آقای دکتر محمد علی سحری استاد ناظر خارجی:خانم دکتر مهسا تبری نماینده تحصیلات تکمیلی: آقای دکتر محمدعلی سحری مکان : آمفی تئاتر شماره 2 تاریخ: 96/6/29 ساعت: -/16 2 مهر 1396 / تعداد نمایش : 2651
|